INTER E NIS FURISHËM, Lukaku dhe Barella gjunëzojnë Atalantën brenda 3 minutave lojë (VIDEO)

https://twitter.com/intergifs1908/status/1662531059169341442?s=46&t=C7cHgp6p5MI8832tRWRVqA

https://twitter.com/intergifs1908/status/1662531059169341442?s=46&t=C7cHgp6p5MI8832tRWRVqA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here