Milan, kontakte me agjentin e Calabrias!

Davide Calabria dhe Milan janë dyshja më e mirë për të treguar një shembull të mirë të komunikimit të një futbollisti me skuadrën e tij.

Agjenti i mbrojtësit dhe përfaqësuesit e Milanit janë takuar këto ditë.

Arsyeja është që pritet rinovimi i kontratës së futbollistit e cila skadon në 2022 dhe pritet zgjatja e tij të paktën edhe për dy vite të tjera.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here