Bisedimet për kontratën me Dybalan do zgjasin deri vitin e ardhshëm!

Bisedimet mes Juventusit dhe Paolo Dybalas për një kontratë të re aktualisht kanë ngrirë, raporton kështu La Stampa.

Argjentinasi po kërkon një pagë prej 15 milionë eurosh mirëpo një gjë të tillë nuk është në gjendje ta ofrojë Juventusi e cila i ka ofruar 10 milionë euro plus bonuse të tjera.

Juventus nuk dëshiron ta humbas atë me kosto 0 dhe për këtë arsye është në gjendje që të vazhdojë bisedimet në 2021.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here