Përsëri ai, Chiesa shënon të dytin ndaj Milanit (VIDEO)

Federico Chiesa ka shënuar golin e dytë ndaj Milanit dhe kështu ka rikthyer epërsinë e Biankonerëve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here